Δελτία τύπου

Επιμένουμε στη διαφάνεια και στον έλεγχο

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Πέμπτη, 21 Μάιος 2015 09:25

 

alt


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Τηλ 2231045910 6937378138 6932837696

«Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να καλυφτούν οι επείγουσες ανάγκες του δήμου» και κάναμε τα ρουσφέτια, λέει ο κ Κοτρωνιάς

Λαμία, 21 Μαίου 2015

Στην ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος κ Κοτρωνιάς για την αθώωση των μελών του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμίας, αναφέρεται και στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών προσπαθώντας να μας ταυτίσει με την Δημοτική Αρχή και αποδίδοντας μας ρόλους που δεν μας αντιστοιχούν.

Εμείς θα επαναλάβουμε ότι τα ρουσφέτια και οι αδιαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις ταλαιπώρησαν και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν το σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Η έννοια της ίσης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών των πολιτών δεν κρίνονται στα δικαστήρια. Είναι συνταγματική επιταγή και κρίνεται στην κοινωνία και στη συνείδηση του καθένα. Το διεφθαρμένο πελατειακό πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ ως χώρα, αυτό το σύστημα που υπηρέτησε η προηγούμενη δημοτική αρχή για όλα της τα χρόνια, κρίθηκε

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής κατέγραφε στις εκθέσεις του - και όχι εμείς - ότι οι ΟΤΑ εμπλέκονται σε πάρα πολλές περιπτώσεις κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, που ευνοούν την ανάπτυξη της διαφθοράς. Κατά τον κ. Ρακιντζή αυτό οφείλεται στη λειτουργία αρκετών αιρετών στα όρια της νομιμότητας, κάνοντας ειδική αναφορά στις αδιαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις και στη λειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων, που δημιούργησαν τα μεγάλα ελλείμματα στους δήμους. Τόνιζε επίσης ότι κάθε αιρετός, υπεύθυνος πολίτης, πρέπει να καλοδέχεται τον έλεγχο και να μη διαμαρτύρεται…

Λέει ο κ Κοτρωνιάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι: «Η δικαιοσύνη απάντησε και έστειλε πολλά μηνύματα... σε όλους. Δεν αθώωσε μόνο πανηγυρικά τα μέλη του ΔΣ της κοινωφελούς του Δήμου αλλά έκρινε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να καλυφτούν οι επείγουσες ανάγκες του δήμου. Έκρινε ότι το διακύβευμα με απώλεια χρημάτων από τα προγράμματα ήταν πολύ μεγαλύτερο». Αν ένας δήμαρχος, με λίγα λόγια, θέλει να προσλάβει προσωπικό, αρκεί να επικαλεστεί ότι «δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καλυφτούν οι επείγουσες ανάγκες του δήμου», και προσλαμβάνει όποιον θέλει. Ας λένε οι νόμοι. Οι νόμοι είναι να μην εφαρμόζονται. Εδώ λοιπόν επιβεβαιώνεται ο κ Ρακιτζής. Ο κ Κοτρωνιάς έμαθε να λειτουργεί και λειτουργούσε «στα όρια της νομιμότητας» με αδιαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις και στη λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Παρόμοια αδιαφανή και επιζήμια τελικά για τον Δήμο είναι όσα κατ’ εξακολούθηση συνέβαιναν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στην Μονομετοχική Εταιρεία, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και στην προσπάθεια να στηθούν μέσα στην Κοινωφελή ΚΟΙΝΣΕΠ, «στα όρια της νομιμότητας» πάντα. Η πολιτική των συμβάσεων επίσης με τους επιχειρηματίες των περιπτέρων του Αγίου Λουκά και του Αγίου Αθανασίου δείχνουν τον «αμαρτωλό δρόμο» που ακολουθούσε χρόνια τώρα η Κοινωφελής Επιχείρηση υπό τον κ Κοτρωνιά.

Μήπως θα πρέπει να μαθευτεί επιτέλους πόσες και ποιες προσλήψεις έγιναν με τέτοιες μεθοδεύσεις τα τελευταία χρόνια στις Επιχειρήσεις του Δήμου, οι οποίες μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου με τη δυνατότητα αξιοποίησης της κινητικότητας και της μετάταξης σε άλλες υπηρεσίες; 

Ναι, «η δικαιοσύνη αποδίδεται στις δικαστικές αίθουσες», αλλά η πολιτική ευθύνη του ίδιου, και του συστήματος που υπηρετεί, αποδίδεται στην κοινωνία. Η πολιτική αντίληψη ότι οι νόμοι είναι για να μην εφαρμόζονται, καταδικάστηκε στις εκλογές και στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Εμείς ως Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών επιμένουμε στις αρχές μας. Επιμένουμε στη διαφάνεια και στον έλεγχο, όσο κι αν αυτό είναι ενοχλητικό για τους φορείς της εξουσίας και ιδιαίτερα για τον κ. Κοτρωνιά.

 

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών στο Χαλκιοπούλειο για το Let's Do It Λαμία (Κυριακή 26 Απριλίου)

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 12:46

alt

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Τηλ 2231045910 6937378138 6932837696

http://www.pepla.grhttp://pepla.blogspot.com - info@pepla.gr

 

LET S DO IT IN GREECE

Χαλκιοπούλειο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

 

Κυριακή 26 Απριλίου 10πμ

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας καλεί τα μέλη της και τους φίλους της να συμμετέχουν αυτή τη Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 10πμ στη διεθνή εθελοντική καμπάνια Let s Do It και στον εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του Χαλκιοπούλειου.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης!

Ο Περιβάλλων χώρος του Χαλκιοπούλειου, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια περιοχή απέναντι από την Έκθεση με πολύ πράσινο και πολλά γήπεδα, που άρχισε να αξιοποιείται κύρια από εθελοντές δημότες και με τη συμπαράσταση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Λαμίας από τον Οκτώβρη του 2011.

Είναι ένα Πάρκο αναψυχής που προσφέρει στους δημότες μας, στους επισκέπτες αλλά και στους μαθητές των Σχολείων μας μοναδικές ευκαιρίες και δυνατότητα επιλογής όσον αφορά την  άθληση και  τη ψυχαγωγία τους. Οι μαθητές μπορούν να τον επισκέπτονται είτε στα πλαίσια των ημερήσιων περιπάτων, είτε για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με το σύνθημα «ο δημόσιος χώρος είναι προέκταση του ιδιωτικού μας χώρου και αποτελεί καθρέπτη της αγωγής μας» καλούμε, όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παραπάνω εθελοντική δράση, να επικοινωνήσουν με:

 

Γιώργος Γκέκας                    τηλ. 6937318746 –     mail: ggkekas357@yahoo.gr

Παναγιώτης Στασινός          τηλ. 6932837696 –     mail: p-stas@hol.gr

                                                          2231045910

 

Ανοιχτή Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας την Τετάρτη 1 Απριλίου

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 11:04

alt


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Τηλ 2231045910 6937378138 6932837696

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης σε ανοιχτή συνέλευση

 

την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 7μμ

στην αίθουσα των Φοροτεχνικών Λαμίας Παπακυριαζή 17Α

με θέματα:

 

- τον απολογισμό της Συντονιστικής Επιτροπής

- τον προγραμματισμό της δράσης μας με βάση τους σκοπούς και τους στόχους της Κίνησης

- την εκλογή νέας Συντονιστικής Επιτροπής

 

Συνεχίζουμε τη δράση μας, στις δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία και τους πολίτες, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με βάση το πλαίσιο των αρχών και των στόχων μας:


-       Την παραγωγική ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας,

-       την διαφάνεια και τον έλεγχο,

-       τη συμμετοχή,  

-       την κοινωνική αλληλεγγύη και

-       τον σεβασμό στο περιβάλλον

 

 

τηλ επικοινωνίας: 6932837696 & 6937378138

 

 Αήθεις επιθέσεις στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας-“Η εποχή των σκουπιδιών τελειώνει”

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 15:59

alt


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6937378138 6932837696
 
 
Η διαχείριση των απορριμμάτων και η καθαριότητα στο Δήμο Λαμίας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί χρόνια την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών,με κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και συνεχείς παρεμβάσεις μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς τα «θέλω» των δημοτών και τα «πρέπει» της - προηγούμενης και τωρινής - Δημοτικής Αρχής δεν μπορούν να συναντηθούν.
Στην τελευταία προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16/2/2015, αναδείχτηκαν πλευρές αυτού του ζητήματος.
 
Το αποκορύφωμα της συζήτησης ήταν η οργανωμένη, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική επίθεση από πρώην και νυν αντιδημάρχους, τους κους Συλεούνη Δημήτριο και Κορέντζελο Δημήτριο -εκπέμποντας στο ίδιο μήκος κύματος- ενάντια στις καταγγελίες για τις παρανομίες και ανεπάρκειες σε όλο το φάσμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και στη συνεχή δράση των ενεργών πολιτών, αλλά και η πλήρης αποδοχή αυτής της επίθεσης από τον προηγούμενο και τον τωρινό δήμαρχο.
 
Αναδείχτηκε έτσι απροκάλυπτα η επικίνδυνη ανευθυνότητα των προσώπων, που θέλουν να κρύψουν το πρόβλημα «κάτω από το χαλί», που προσπαθούν χρόνια τώρα να ξεγελάσουν το Υπουργείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δημότες ότι η Λαμία έχει ΧΥΤΑ ενώ οι ίδιοι τον χαρακτηρίζουν επικίνδυνη χωματερή, που απαλλάσσουν τον εαυτό τους από τις ευθύνες ακόμα και της παρανομίας, που χαρακτηρίζουν τον δημόσιο δρόμο ιδιωτικό χώρο κλπ.
 
ΑΥΤΟΙ που επιχειρούν να προβοκάρουν τους ενεργούς πολίτες είναι ΑΥΤΟΙ που οδήγησαν τα πράγματα εδώ και προσπαθούν συνειδητά να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, να μεταθέσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και να παραπλανήσουν τους Λαμιώτες. Η λάσπη όμως δεν κολλάει, η πραγματικότητα δεν κρύβεται και οι προσβολές και τα σκουπίδια ήταν και είναι σκουπίδια…Είναι ΑΥΤΟΙ που διαχειρίστηκαν τις τύχες της Λαμίας τα τελευταία δεκαέξι χρόνια και που έφεραν σε αδιέξοδο το Δήμο στη διαχείριση των σκουπιδιών.
 
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος της Λαμίας:
- Δεν κάνει διαχείριση των στερεών αποβλήτων με βάση την ιεράρχηση και τη διαλογή στην πηγή, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία
- Δεν έχει Χώρο Υγειονομικής Ταφής (ΧΥΤΑ), παρά «μια τεράστια χωματερή», και επικίνδυνη, όπως χαρακτηριστικά είπε ο νυν δήμαρχος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
- Δεν έχει ορίσει χώρους εναπόθεσης των οικοδομικών μπαζών και υλικών εκσκαφής για την ανακύκλωση και αξιοποίηση, όπως προβλέπεται στη νομοθεσία με αποτέλεσμα οι δημότες να μην έχουν πού να τα εναποθέσουν και να τα ρίχνουν όπου νά’ ναι
- Η ανακύκλωση με τον μπλε κάδο συνολικά υπολειτουργεί με τα γνωστά προβλήματα της αποκομιδής κλπ
- Η καθαριότητα στην πόλη ως ανταποδοτική υπηρεσία όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν και είναι στα κακά της χάλια
- Οι ελάχιστοι κάδοι κομποστοποίησης, που διατέθηκαν στους δημότες, δόθηκαν χωρίς κανένα έλεγχο για τα αποτελέσματα
- Τα τέσσερα κοντέινερ κομποστοποίησης, που αγοράστηκαν με αρκετό κόστος, δεν λειτούργησαν ποτέ.
- Ο κλαδοσπάστης επίσης δεν έχει αξιοποιηθεί.
- Η αφισορύπανση είναι στην ημερήσια διάταξη χωρίς κανένα μέτρο, παρά μόνο λόγια.
 
Η εποχή των σκουπιδιών τελειώνει. Τελειώνει και προχωράμε στην εποχή της ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων, της διαλογής στην πηγή, της ανακύκλωσης, της επανάχρησης και της κομποστοποίησης με τελικό στόχο την ελαχιστοποίηση αυτών που θα οδηγούνται στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής. Το σημαντικό για μας είναι να δρομολογηθούν λύσεις που μπορούν να δώσουν αποτελέσματα στο μεγάλο αυτό πρόβλημα της κοινωνίας μας.
 
Τελειώνουν, όμως, και ο παλαιοκομματισμός και η πολιτική ανηθικότητα, που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Η αήθης επίθεση του τέως και του νυν αντιδημάρχου στην Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι τίποτα άλλο από ‘’το τελευταίο τίναγμα της ψόφιας γάτας’’.  Η ανηθικότητα και η ντροπή του πελατειακού κράτους δεν αντέχονται πια.
 
Οι επιθέσεις δεν μας πτοούν. Η καταγραφή των παράνομων διάσπαρτων χωματερών και οι καταγγελίες θα συνεχιστούν, όσο οι υπεύθυνοι κωφεύουν στις ανάγκες της σωστής και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων, αλλά και στις απαιτήσεις των καιρών για πολιτική εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
 

5η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Παρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 13:08

alt

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία

Τηλ 2231045910  6932837696 6937378138

 

 

Εθελοντισμός, στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες


Η 5η Δεκεμβρίου είναι η ειδική ημέρα του έτους που ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για να τιμάται η πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών σε όλο τον κόσμο. Η δύναμη και η φωνή των εθελοντών σε κάθε μέρος του πλανήτη έχει την τιμητική της.

Ο εθελοντισμός αναμφισβήτητα έχει τεράστιο μερίδιο συμμετοχής μέσα στο χρόνο στην αντιμετώπιση πολλών κοινωνικών προβλημάτων και αδιεξόδων. Δυναμώνει τα άτομα, προωθεί την αλληλεγγύη, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, ενισχύει την κοινωνική συνοχή, συνεισφέρει στην εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά κοινωνικά θέματα και προστατεύει τα ευάλωτα στρώματα των πληθυσμών από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση. Δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή ανιδιοτελούς κοινωνικού έργου, αλλά περισσότερο αφορά μια στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η συμμετοχή.


Σήμερα ο εθελοντισμός συνεχίζει να εμπνέει. Ειδικά στην εποχή μας, εποχή πολύπλευρης κρίσης, που κυριαρχεί ο ατομικισμός, είναι μια προσφορά απαραίτητη στην κοινωνία. Όμως δεν θεωρούμε ότι υπάρχει το κατάλληλο εκείνο “περιβάλλον” για σωστή ανάπτυξη του εθελοντισμού. Αυτά που κυριαρχούν είναι και σήμερα, στην εποχή της κρίσης, ο υπερκαταναλωτισμός, τα ιδανικά του εύκολου πλουτισμού και ότι ο καθένας δίνει για να παίρνει. Η εξάλειψη αυτών των φαινομένων είναι απαραίτητα για να δημιουργηθούν οι συνθήκες για εθελοντική δράση με αποτελέσματα, σε μια υγιή κοινωνία.


Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών θεωρεί ότι και στο Δήμο μας υπάρχουν πολλά περιθώρια για την καλλιέργεια αυτών των αξιών· και η θέσπιση μέτρων που θα καθιστούν την Αυτοδιοίκηση φορέα ενεργοποίησης των πολιτών είναι το ζητούμενο. Με την ανάδειξη του ρόλου του εθελοντισμού σε τοπικό επίπεδο μέσα από θεσμοθετημένες δράσεις και πρωτοβουλίες, ο Δήμος μπορεί να εξασφαλίσει  ένα καλό σύμμαχο και υποστηρικτή στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων, κυρίως στα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, για τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους.

 

--------------------------------------------------

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ

 

Σελίδα 1 από 21


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/pepla/pepla.gr/templates/rt_afterburner_j15/html/pagination.php on line 96
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Εγγραφές

www.pepla.gr
Εδώ
μπορείτε να κάνετε δημιουργία λογαριασμού χρήστη τις ιστοσελίδας και του forum.

ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ”
Εδώ μπορείτε να εγγραφείτε 
ως μέλος τις κίνησης.